Tallerken

TALLERKEN – MAD TIL TIDEN

  • Gode råd til den gode fest eller event
    – hvad skal du huske?
  • Indkøb, madlavning, anretning og servering
  • Krydderi som velkomsttale/sang og musik

Vores baggrund

Vi, Hanne og Lars, har sammen været forpagtere på Endelave Kro i en periode.
Her stod vi for alt fra madlavning og servering til værelsesdrift og personaleansvar.
Derudover har vi i private sammenhænge været “tovholdere” eller arrangører af fester for familie og venner – og naturligvis for os selv.
Vi er begge autodidakte ud i madlavningens forunderlige glæder: Lars kaster sig gerne ud i vilde gastronomiske eksperimenter (med udmærkede slutresultater) – mens Hanne trækker på sin lange, glorværdige karriere som tjener på kroer, hoteller og brune værtshuse.
Og så kan vi bare rigtig godt lide mad, glade mennesker – og at alting går op i en højere enhed.

Kontakt os for et tilbud – eller for en uforpligtende snak…